LANSERING!

Lanseringsdag, Lanseringsdag, vilken lycka! Äntligen kom dagen som jag väntat länge på. Dagen då jag provar flyga första gången, det är liksom något speciellt med entreprenörskap. Vissa saker kan man starta när som helst utan varken jättestor budget och med en trygghet i form av fast inkomst på sidan av. Men ändå så är de så nervöst att ta det där första steget ut.

Jag har längtat till denna dagen som jag egentligen likaväl kunde bestämt mig att göra redan för ett halvår sedan. Men nu är dagen här.

Jag heter Pernilla Sundberg och är 27 år gammal, jag slutförde mina studier i slutet på mars detta år på IHM Business school. Där tog jag en kandidatexamen som Marknadsekonom med inriktning på verksamhetsstyrning och projektledning. Utbildningen tillsammans med min arbetslivserfarenhet inom inköp, försäljning och visuell kommunikation blir en bra grund för att starta eget.

I denna blogg så ska ni få följa mig på min resa när jag startar eget som affärsutvecklingskonsult samt vägen till mitt första aktiebolag. Det finns ingen manual till dessa saker, alla gör olika. Man tar hjälp av varandra, vissa har gjort de tidigare, vilket genererar erfarenhet och så vidare. Denna sida blir inte heller någon slags manual för hur man tar sig dit, utan snarare min väg dit inkluderande av mina känslor på vägen. Glad & rädd, behov av hjälp, längtan av start, önskan av att aldrig ha startat… Det finns så mycket frågor & ovisst som man inte kommer kunna förutse, så därför gör jag detta nu!

JAG ÄLSKAR & DRIVS AV MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

8 reaktioner till “LANSERING!

  1. Lycka till😍 Jag är inte ett dugg orolig att det inte ska gå bra för dig. Du är smart,driven och ett stort hjärta av guld 💝💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: